SoftFil® Topilase®

Кремът Тopilase® – първата локална грижа БЕЗ УБОЖДАНЕ за регулиране обема на хиалуроновата киселина.

Създадена от лекар по естетична медицина, Topilase® е иновативна грижа, която безопасно оформя и намалява “нежеланото” присъствие на хиалуронова киселина за постигане на идеално ниво в кожата.

Патентована формула от 100% съставки от естествен произход, която се предлага във флакон 3 ml с дозиращ накрайник и двойно отделение, съдържащ:

  • Течен разтвор – концентрация на 100% натурални съставки, подбрани заради техните възстановяващи, успокояващи, пречистващи и против подуване, способности;
  • Ензимен комплекс – концентрация от диспергиращи агенти за подобряване пропускливостта на кожата.

ПРЕДИМСТВА:

  • Неинвазивно, без убождане;
  • Регулира обема на хиалуроновата киселина, възстановявайки естествения вид на кожата;

Моделира и уеднаквява повърхността на кожата, изглаждайки неравностите за намаляване на дефектите, свързани с наличието на хиалуронова киселина.

Препоръчително е да използвате Topilase® в областта на сълзния канал. Локалната грижа е особено ефективна в тази чувствителна зона, където инжекциите с хиалуронова киселина могат да причинят отоци. Резултатите от прилагането под очите са доказали ефективността си без докладвани странични ефекти.

Topilase® е козметична грижа, строго запазена за здравни специалисти. SoftFil® Topilase® не трябва да се сравнява с инжекционната хиалуронидаза. Ефектите на Topilase® са повърхностни за коригиране на кожни неравности. Всеки силен вторичен ефект трябва да се лекува с подходящо спешно лечение.

Открийте как да използвате Topilase® с този видео урок.

Често използвани заедно

SoftFil® Skin Roller

SoftFil® Skin Roller е кожен валяк, покрит с фини игли от неръждаема стомана с високо качество.
Използван върху кожата по неинвазивен и нехирургичен начин, SoftFil® Skin Roller отваря микропорите на кожата, за да оптимизира резултата от вашата грижа.
Налични 2 различни иглени глави.

Описание: 2 различни иглени глави:
• За очи и устни, 0,2 mm: Глава на иглата, покрита с 240 игли, препоръчва се за деликатни зони.
• За лице, 0,5 mm: Глава на иглата, покрита с 540 игли за медицинска употреба.

SoftFil® Skin Rollers са предназначени за използване от медицински специалист само след диагностика на кожата.

SoftFil® Post-Act Mask

SoftFil® Post-Act Mask е идеалната професионална маска за допълване на ефектите от козметичните процедури. Изработен от хиалуронова киселина, той е най-доброто решение за успокояване, овлажняване и изглаждане на кожата само за 15 минути.
SoftFil® Post-Act Mask е предназначена за употреба от медицински специалист след диагностика на кожата. Формулата на SoftFil® Post-Act Mask овлажнява, омекотява кожата и видимо намалява бръчките. Ревитализира кожата, за да възвърне блясъка и свежестта на тена. Може да се предлага на пациентите като поддържащо лечение за удължаване на ползите от него и предотвратяване появата на бръчки.
Post-Act Solutions е козметичната гама за професионалисти за оптимизиране на резултатите от козметичните процедури. Резултат от дългогодишен опит, продуктите SoftFil® от гамата Post-Act Solutions са предназначени за лекари, които искат да предложат на своите пациенти пълна грижа и изключителни резултати.