Дермалните филъри Revanesse са доказано безопасни и ефективни. При филърите от тази линия не са използвани никакви продукти от животински произход, което ги прави напълно безопасни дори и за хора, страдащи от алергии към храна и животински родукти. Продуктите на Revanesse са биосъвместими и биоразградими, и се aбсобират от организма по естествен път.

Продуктите от семейството на Revanesse се произвеждат от Prollenium Мedical Technologies Inc., канадска компания, със седалище в Аурора, Онтарио. Дермалните филъри Revanesse се произвеждат в съвременна производствена база, като до момента се използват в над 80 страни по целия свят. Всички използвани суровини и съставки са обект на задълбочени тестове, а производственият процес е стриктно контролиран. На финала, всяка спринцовка подлежи на визуална проверка, което е гаранция за нейното безопасно и ефективно използване.

 

 

Revanesse® Ultra

Revanesse® Ultra е гел, характеризиращ се с висок вискозитет и дълготраен ефект, предназначен за третиране на дълбоки и по-изразени бръчки. Revanesse Ultra е т.нар универсален филър. Нашите специалисти поставят Revanesse Ultra дори в устните, защото само този филър е устойчив при рязки температурни разлики. Също може да бъде прилаган за третиране на назолабиални бръчки, марионетни линии, дълбоки бръчки и гънки и подобряване обема на средната трета
от лицето, дори и при по-млади кожи.

Revanesse® Contour

Revanesse® Contour е напълно абсорбируем ХК гел с висок вискозитет, специално разработен за контуриране и оформяне на лицето. Гелът е подходящ при по-масивно лечение и може да се използва за оформяне на лицевия контур, аугментация на брадичката и челюстта, както и за корекция на носа.

Revanesse® SHAPE

Revanesse® Shape ™ е идеален за коригиране на много дълбоки тъканни участъци в надкостната равнина, напълно абсорбируем хиалуронов гел, с най-висок вискозитет от цялата гама продукти. Специално разработен за контуриране, оформяне на лицето, дори създаване на липсваща костна част от лицето. Гелът е подходящ при много дълбоки бръчки. Може да се използва за оформяне на лицевия контур, подобряване и създаване на нови форми на  брадичката, челюстта и на носа.

Защо да изберем Revanesse?

Не всички филъри са направени по един и същи начин. В основата на всеки качествен продукт е молекулата. В Revanesse е използвана технологията Thixofix® , при която молекулите хиалуроновата киселина се доближават до нашите естествени молекули XK, които произвеждаме в тялото си. В създаването на гела, чрез технологията Thixofix® също е избегнато съдържанието на остатъчен протеин (свободен радикал, който причинява силна  възпалителна реакция, при контакт с кожната тъкан), което гарантира, че пациентът няма как да получи ранни или късни алергични реакции.

Филъри, които се предлагат в стъклена спринцовка BD Hylok™ – стабилна система за съхранение и поставяне при инжектиране. Най-доброто съчетание на качество и надеждност.

Защо да изберем Revanesse?

Не всички филъри са направени по един и същи начин. В основата на всеки качествен продукт е молекулата. В Revanesse е използвана технологията Thixofix® , при която молекулите хиалуроновата киселина се доближават до нашите естествени молекули XK, които произвеждаме в тялото си. В създаването на гела, чрез технологията Thixofix® също е избегнато съдържанието на остатъчен протеин (свободен радикал, който причинява силна  възпалителна реакция, при контакт с кожната тъкан), което гарантира, че пациентът няма как да получи ранни или късни алергични реакции.

Филъри, които се предлагат в стъклена спринцовка BD Hylok™ – стабилна система за съхранение и поставяне при инжектиране. Най-доброто съчетание на качество и надеждност.

Науката зад красотата

В дермалните филъри от продуктовата линия Revanesse се използва уникална формула и патентована омрежваща технология Thixofix. Тази технология позволява лесното инжектиран на гел с висок вискозитет през игла с фин отвор, без това да доведе до разграждане на модифицираните частици ХК. След инжектиране на гела, той възвръща вискозното си състояние и оставя меко и нежно усещане за кожата.

За постигане на устойчивост и дълготрайност на ХК в кожата, ХК трябва да премине през свързващ процес, наречен Омрежване, тъй като немодифицирана ХК би се разградила доста бързо в тялото. Омрежващият процес на Prollenium е разработен така че да повиши в максимална степен ефективността на омрежени вериги ХК в гела. Това се постига като броят на връзките между различните полимерни вериги ХК се увеличава от една страна, а неефективните „висящи“ връзки, както и слабо ефективните връзки между части от една и съща верига, от друга страна, са сведени до минимум. Резултатът е устойчив гел с минимално количество BDDE – омрежващ агент, което води до по-малко усложнения след инжектиране, напр. оток.

Гелът е балансиран така, че да бъде напълно съвместим с течността в кожата – нито вкарва, нито освобождава вода. Така рискът от препълване или необходимостта от корекция на обема са сведени до минимум. Докато филърът се разгражда бавно във времето, омрежването отслабва и по този начин частиците гел бавно се разрастват, което пък частично компенсира загубата на обем на дермалния филър. Така нивото на корекцията се запазва за по-дълго време.

Характеристика на гела

Хомогенност

Съчетаването на патентована омрежваща технология Thixofix на Prollenium и технологията на смилане водят до създаването на най-хомогенният гел ХК, наличен на пазара на дермалните филъри. Благодарение на уникалната технология на смилане, частиците в Revanesse са по-малки и еднородни в сравнение с конкурентни продукти, а крайният резултат е лесен за инжектиране и моделиране гел. Тези свойства позволяват също така постепенното и предвидимо разграждане на гела с гаранция за естествени и дълготрайни резултати.
Съотношението между страните е мярка за сферичността на частицата. Ако дължината на частицата е равна на ширината (т.е. тя е сферична), тогава съотношението на страните е равно на единица.

Еднородност

Сферичните и еднородни частици в ХК гела са по-гладки и съответно по-лесни за инжектиране, гарантирайки естествени резултати. Продуктите на Revanesse съдържат възможно най- еднородните частици, благодарение на които се постига оптимално интегриране в кожата.

Juvederm® е регистрирана търговска марка на Allergan Inc. Restylane® е регистрирана търговска марка на Galderma Inc.BD Hylok™ Стъклена спринцовка за Хилауронова киселина

BD Hylok™ е стабилна система за съхранение и поставяне на дермални филъри, която дава предимство за успех, както на лекарите, така и за потребителите, благодарение на безопасната и стабилна свързаност между компонените.

Възстановяване на естествената красота с чиста наука – Това е FIDIA.

Fidia Farmaceutici S.p.A. e италианска мултинационална компания oснована през 1946г., и e един от водещите световни лидери в производството на продукти на базата на хиалуронова киселина. Те произвеждат хиалуронова киселина с фармацевтичен клас, в широк диапазон от молекулни тегла и със специфични химико-физични характеристики, в зависимост от показанията и желаните свойства на крайния продукт. Почти всички биологични ефекти на хиалуронан, наблюдавани in vitro и in vivo системи, зависят от неговото молекулно тегло и неговата концентрация.

Добре известно е, че хиалуроновата киселина, особено с високо молекулно тегло, е много хидрофилна, което допринася за нейните отлични способности за хидратиране на кожата. Поради високия си афинитет към вода, ХК следователно играе важна роля в поддържането и регулирането на хомеостазата на интрадермалната вода. Освен това е доказано, че високото молекулно тегло ХК защитава клетките и ECM компонентите от уврежданията на свободните радикали. ХК изпълнява няколко биологични действия в допълнение към хидрофилността. Тези действия варират в зависимост от молекулното тегло. Изследванията показват, че при по-ниско молекулно тегло в диапазона от 200kD НА се характеризира със своите активиращи растежа и репаративни свойства. Когато се оценява ефектът върху пролиферативната активност в култури от кожни фибробласти и кератиноцити, резултатите показват, че само ХК при молекулно тегло от 200 kDa индуцира най-силния пролиферативен ефект върху двата типа клетки. Fidia управлява различни сектори, включително научноизследователска дейност, изследвания, координиране на цялата производствена верига, производство, маркетинг и продажби, като същевременно се придържа към високите стандарти за качество.

Fidia откриха регенериращия потенциал на хиалуроновата киселина от 50-те години на миналия век и днес тя е един от водещите световни лидери в производството на продукти на базата на хиалуронова киселина. Пълният контрол върху веригата за доставки, от проучването до маркетинга, отличава Fidia и поради тази причина това е компания с напълно затворен кръг на производство.

FIDIA постави НОВА ЕРА НА БИОСТИМУЛАЦИЯ

Терминът биостимулация означава активиране на биологичните функции на кожата с цел оптимизиране на нейната физиология и постигане на естетично подобрение. Изисква, наред с други, химико-физичната оптимизация на извънклетъчния матрикс (ECM), която да бъде постигната чрез неоформиране на неговите структурни компоненти. Неоформирането на структурните компоненти на ECM се нуждае от физиологично стимулиране на фибробластите в регенеративен, а не в репаративен смисъл, което изисква участието на CD44 рецептори, активиращи синтеза на протеини и подобряващи новообразуването на ретикуларен колаген, хиалуронова киселина и еластин. Проучванията показват, че CD44 участва в такъв вид активиране чрез свързване на 200kDa НА, но не и НА с високо молекулно тегло. Биостимулацията, постигната с хиалуронова киселина, разчита на реакцията на организмите към естествено съединение на извънклетъчния матрикс, вместо реакция към чуждо тяло. Чрез стимулиране на естествената реакция на тялото се постига подмладяване в по-дълбоките слоеве на кожата.

HYAL SYSTEM LINE

Иновативно портфолио, което използва регенериращата сила на хиалуроновата киселина.

Подходът на Fidia при разработването на Hyal System Line се крие в концепцията Тегло – Концентрация – Технология (W.C.T.), която е уникалната комбинация от тези три променливи, използващи различни структурни и биологични свойства на HA и позволяващи на всеки продукт от Hyal System Line да изведе различни целеви ползи.

Oreon Life Science е компания за есетична дерматология, основана през 2000 г. в Южна Корея. Представят своето портфолио в над 33 страни по света. OREON означава иновации, безопасност и използва висококачествени суровини в комбинация с усъвършенствани производствени техники, за да гарантира високи стандарти за качество. OREON стриктно спазва глобалните стандарти като CE, GMP и ISO13485 и е посветен на предоставянето на най-високо качество и най-добро обслужване. Продуктовата серия Rе:Оn са на основата на хиалуронова киселина от неживотински произход, с висока степен на пречистване. Остатъците от BDDE са напълно изключени от пълнителите на Rе:Оn. RE:On е двуфазен, биоразградим хиалуронов гел, без остатъчен протеин, който гарантира,  че няма да се получат нежелани алергични реакции (както ранни, така и късни). Продуктите на Re:On са подходящи както за финни бръчки, така и за по -дълбоки и по -изразени.  Перфектен за поставяне в устните, поради високата издръжливост и вискозитета на гела.

Продуктовата серия Re:On има нужните сертификати за използване и употреба в ЕС.

                                           

_____________________GLOBAL

Състав: Омрежена хиалуронова киселина (20mg/ml)

Показания: Корекция на повърхностни линии и бръчки върху тънка и чувствителна кожа

Област на инжектиране: Повърхностна дерма

РАЗМЕР НА ЧАСТИЦИТЕ И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Размер на частиците: 250 μm

РАЗМЕР НА ЧАСТИЦИТЕ НА ХОМОГЕНИЗИРАН ГЕЛ

                                         

________________________DEEP

Състав: Омрежена хиалуронова киселина (20mg/ml)

Показания: Корекция на умерено до силно изразени бръчки по цялото лице. Подходящ за корекция на контура и обема на устните.

Област на инжектиране: Средна дерма

РАЗМЕР НА ЧАСТИЦИТЕ И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Размер на частиците: 600 μm

РАЗМЕР НА ЧАСТИЦИТЕ НА ХОМОГЕНИЗИРАН ГЕЛ

                                           

 _______________________ULTRA

Състав: Омрежена хиалуронова киселина (20mg/ml)

Показания: Запълване на дълбоки бръчки, оформяне на лицев контур и загуба на обем около носа, бузите и брадичката.

Област на инжектиране: Дълбока дерма или подкожна тъкан

РАЗМЕР НА ЧАСТИЦИТЕ И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Размер на частиците: 1100 μm

РАЗМЕР НА ЧАСТИЦИТЕ НА ХОМОГЕНИЗИРАН ГЕЛ

УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява при стайна температура (1-30℃) далеч от пряка слънчева светлина.
СРОК НА ГОДНОСТ: 36 месеца
Elasty_7

Глобална водеща компания за медицински изделия с непрекъснати инвестиции в научни изследвания, най-добрите производствени съоръжения и иновативна разработка на продукти.

Dongbang Medical Co., Ltd. е създадена през 1982г. и е водещ корейски производител на медицински изделия, прилагайки най-доброто качество. Dongbang Medical Co., Ltd. разработва и произвежда медицински консумативи като конци, пълнители, медицински изделия, козметика и т.н. Техните продукти са управлявани от собствен стандартен тестов процес за проверка на безопасността от световна класа.

Всички продукти, които предоставят на пазара, се управляват съгласно системата за квалификация и сертифициране на GMP за медицински изделия, производствени съоръжения и управление на процеси. Притежават ISO, FDA, CE & MSCB сертификати.

ELASTY® – естествените хиалуронови филъри са създадени с PNET technology

Дермалните филъри с хиалуронова киселина ELASTY® са създадени чрез патентован процес на свързване на свободната хиалуронова киселина и са най-добрите в своя клас благодарение на уникалната технология PNET (технология за запазено естествено омрежване), която допринася за високата еластичност и отлична кохезия. PNET технологията се изпълянва във две фази:
  • През първата фаза PNET технологията минимизира oтворените кръстосано-свързани BDDE като ги инактивира и почиства.
  • През втората фаза PNET технологията елиминират свободните BDDE. Това гарантира ниски нива на отворени омрежени и неомрежени BDDE, което повишава безопасността на продукта.
ELASTY® се характеризира с висока еластичност, здравина, отлично интегриране в кожата и удобство за работа за постигане на желаните резултати. С минимални модификации, този дермален филър създава естествен вид на естетичните корекции и висока удовлетвореност при пациентите.

Характеристики на естествените хиалуронови филъри ELASTY®
Хиалуроновите филъри ELASTY са три вида – мек, средно твърд и твърд и са подходящи за всякакви естетични корекции – от заличаване на фини линии и бръчки до корекция на брадичка или долна челюст, например. И трите филъра сe характеризират с
  • висока концентрация на хиалуронова киселина – 24mg/ml, която гарантира максимална дълготрайност на естетичните корекции;
  • ниско ниво на модификация – под 2PPM, което гарантира отличното интегриране на продукта и липсата на странични ефекти;
трите филъра могат да бъдат инжектирани с игла 30G, което гарантира минимум болка и максимален комфорт при инжектиране.

Видове хиалуронови филъри ELASTY® и тяхното приложение

Хиалуронов филър ELASTY F

24mg/ml хиалуронова киселина; 0.2PPM за леки корекции на фини линии и бръчки по шията, около очите и челото или за контуриране на долните клепачи

Хиалуронов филър ELASTY D

24mg/ml хиалуронова киселина; 0.2PPM за умерени корекции на назолабиални бръчки, бръчки по челото или естетични корекции на устни, нос, скули или брадичка

Хиалуронов филър ELASTY G

24mg/ml хиалуронова киселина; 0.2PPM за силна корекция на наназолабиални бръчки, бръчки по челото или естетични корекции на устни, нос, скули или брадичка

 DEEP
 FINE
 SUB-Q
 IMPLANT

CE NEXT GENERATION HYBRID DERMAL FILLER

EXQUILLER

Продуктовата серия Exquiller е проектирана и разработена от Bain&Co и прозиведена от Genoss Co. Ltd. Гамата Exquiller отговаря на високи световни стандарти като FDA и CE, което означава, че тяхното качество е надеждно на световния пазар.

Exquiller е нов HA дермален пълнител с лидокаин. Продуктовата гама на Exquiller е базирана на HYBRID технологията, характеризираща се с двуетапна технология за омрежване и подобрено пречистване на омрежващия агент. Уникалният производствен процес на exquiller се характеризира с амбивалентна монофазност и двуфазна НА, управлявана чрез подобрена технология за омрежване и оптимизиран процес на пречистване. Този процес помага да се гарантира безопасността, дълготрайният ефект и високата степен на удовлетворение.

HYBRID технология: хипер кръстосано свързана, базирана на неживотински HА, без остатъчен протеин, подобрена плътност и еластичност.

Красивият ергономичен дизайн на спринцовката и дръжката на Exquiller ви позволява да правите вашата магия с лекота с отличен захват и постоянна сила на инжектиране. Включени са игли Terumo, които са средно най-острите на пазара. Гамата Exquiller е сертифицирана по CE и е щателно тествана за безопасност и чистота според най-високите стандарти.

Exquiller Fine

Подходящ за фини линии и бръчки; Tear Trough; възстановяване на хидратация; подобрява еластичността на кожата.

Exquiller Deep

Подходящ за устни, чело, „пушачески“ бръчки

Exquiller Sub-Q

Подходящ за бузи, назолабиални и марионетни бръчки

Exquiller Implant

Подходящ за челюст, нос, брадичка, и контуриране