SoftFil® Precision Micro-cannula

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГАМА ОТ МИКРОКАНУЛИ НА ПАЗАРА

Канюлата SoftFil® PRECISION е международно призната със своя дизайн, създаден за комфорта и безопасността както на лекарите, така и на пациентите. Дизайнът му позволява лесно поставяне на канюла, прецизно поставяне на продукта и оптимален комфорт за пациента.

Налични в 22 размера от 14G до 30G.

 

 

Кръгъл накрайник за по-голяма безопасност

Кръглият връх на микроканюлата SoftFil® минимизира риска от емболизация и съдови усложнения. Атравматичен, предотвратява повърхностен кръвен излив.

Ясен индикатор на отвора за повече контрол

Червената точка на основата показва позицията на изхода на продукта, за да контролира дозирането на продукта с най-голяма прецизност.

Основа Luer Lock за по-голяма устойчивост

Основа Luer Lock за по-голяма устойчивост Основата на микроканюлата SoftFil® е специално проектирана за подсилена връзка с микроканюлата, за да улесни ежедневната работа на естетичния лекар.

Перфектна комбинация от твърдост и гъвкавост за повече възможности

Перфектна комбинация от твърдост и гъвкавост за повече възможности - Микроканюлата SoftFil® осигурява гладко плъзгане вътре в тъканта и подходяща твърдост на микроканюлата за инжектиране в дълбоката равнина без никакво огъване.

Силиконизирани тръби от неръждаема стомана за по-голям комфорт

Извършва се повърхностна обработка на тръбата на микроканюлата SoftFil®, за да се осигури плъзгащо действие, адаптирано към кожната тъкан, да се намали дискомфорта на пациента и да се подобри работата с микроканюлата.

Kit SoftFil® EasyGuide Pre-Hole Needle & Micro-cannulas

УМНАТА ИГЛА ЗА ОПТИМИЗИРАНО ИНЖЕКТИРАНЕ С КАНЮЛА

SoftFil® EasyGuide е МЕДИЦИНСКО УСТРОЙСТВО С МЕЖДУНАРОДЕН ПАТЕНТ

Проектиран от лекари, одобрен от лидери на общественото мнение, SoftFil® EasyGuide е основният инструмент, който оптимизира инжекциите. Истински партньор на микроканюлата, неговата игла с предварителен отвор насочва канюлата и улеснява работата на лекаря.

Инжекцията 2.0 става течна и удобна благодарение на това революционно устройство.

Налична в 8 размера от 22G до 27G.

Повече прецизност

Благодарение на уникалната си форма на полуигла, канюлата се позиционира перфектно и след това се насочва в желаната посока и дълбочина на инжектиране чрез плъзгане в улея на иглата. Това е повече от игла, то е и водач.

Ергономичен и адаптивен дизайн

Неговият уникален дизайн с двойно захващане позволява двустранно използване и осигурява подобрена стабилност при поставяне на микроканюлата. Неговата V-образна форма не само осигурява ос на вкарване на канюлата, но и здрав и стабилен захват за безопасно плъзгане на канюлата в кожата

Опростени естетични процедури

Тази „умна игла“ съчетава в един жест създаването на предварителния отвор и поставянето на канюлата. Този революционен инструмент изобретява инжекцията 2.0 за комфорта на лекарите и пациентите. Както начинаещите, така и експертите могат да оценят лесните инжекции с SoftFil EasyGuide.