Soprano Titanium – най-добрата SHR лазерна епилация на пазара днес. Да се отървете от нежеланото окосмяване е постоянен проблем на милиони хора по света. SHR методът за премахване на косми на Alma използва патентована технология, за да предложи лесно и еднократно решение за наистина ефективно премахване на космите.

Soprano Titanium може да се нарече революционен метод за обезкосмяване с лазер. Той използва иновативна лазерна технология, която позволява да се избегне директен контакт с кожата. Той е ефективен върху широк диапазон от цветове и тонове кожа. Разполага с Quattro 3D апликатор. Това е уникален и ефективен нов апликатор, благодарение на който успява да обхване по-голямо място от зоната за епилиране по време на процедура по лазерна епилация.

Soprano Titanium използва предимствата на три комбинирани дължини на вълната, което от своя страна дава по-добре изживяване на пациента по време на процедурата. Kомбинира без аналог предимствата на диодната, александритната и ND YAG технологиите в лазерните системи. Интегрирани в един единствен апликатор, трите дължини на вълната 755nm, 810nm и 1064nm, гарантират успешни резултати, дори и при светли и тънки косми, което затруднява повечето лазери на пазара.

8D Vertical inner Ball Roller

type endosphere

ИЗВАЙВА ТЯЛОТО

Без хирургия и неинвазивно Сферично ролковата терапия спомага за склулптурирането на тялото. Моделира зоните, които са устоичиви на спорт и диети и генетично складират повече подкожни мазнини. Обикновено това са паласки, корем, бричове, бедра, ръце, колена и/или дупе. За щастие компресивната микровибрация повлиява липолизата във всяка една от тези зони и за по-малко от 60 минути може да се трерира цялото тяло. А с курс от процедури можете да имате извивките, за които винаги сте мечтали.

ЦЯЛОСТНА АНТИ ЕЙДЖ ГРИЖА

Сферично ролковата терапия работи на всички слоеве на кожата от епидермиса до лицевите мускули. Подобрявайки лимфотока и кръвообръщението в зоната, процедурата е идеална за дренаж и детоксикация, подхранва тъканите в дълбочина, стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Също така балансира мускулния тонус, мускули в зоната на очите и челото се реласкират и бръчките се заглаждат. Тези в зоната на скулите се активират и увеличават обема си, лицето се лифтира, назолабиалната бръчка намалява.

EmSlim Nova

MUSCLE STIMULATOR

EMslim е високоинтензивен мускулен стимулатор от последно поколение. Електромагнитната мускулна стимулация (EMS) представлява предизвикване на мускулна контракция чрез електромагнитни импулси.

EMslim е авангардна технология за неоперативно контуриране на тялото при което едновременно ГОРИ МАЗНИНИ И ИЗГРАЖДА МУСКУЛИ!

EMslim работи с медицинската технология HI-EMT™ (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training). HI-EMT™ използва фокусирано електромагнитно поле с безопасно ниво на интензивност. Електромагнитното поле преминава неинвазивно през тялото, взаимодействайки с моторните неврони, за да предизвика контракции, резултат от което са укрепване и растеж на мускулите. HI-EMT ™ е напълно безопасен метод, прилаган в различни сфери на медицината – урология, гинекология, естетична медицина. RF предизвиква контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това – кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген. Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

DAEJU ACTIVO

Q-Switched Nd: YAG Laser

DAEJU Activo е мощен лазар за лазерно тонизиране, лазерен пилинг и за отстраняване на епидермални лезии. Късата ширина на импулса и ниската енергия използвана за отстраняване на пигмента, демонстрират по-добри лечебни ефекти от други конвенционални методи на лечение. Този метод е базиран на нова концепция, която може да се опише като селективно фото-подмладяване с минимално термично уврежданеи възпалителна реакция на засегнатите тъкани чрез пигментация. DAEJU Activo е с иновативна технология, подпомагаща минимизирано селективно фото-подмладяване, което осигурява ново ефективно лечение на мелазмата. Q-switched Nd: YAG, Activo е револщция в лечението на татуировки и пигментни лезии. Тази забележителна нова конфигурация оптимизира доставянето на постоянна лазерна енергия към целевата хромосфера, като минимизира страничния ефект върху кожата.

DAEJU AROMA GRAND

Diode Laser for hair removal

DAEJU AROMA GRAND e висококачествен и най-ефективният ДИОДЕН 808nm лазер за обезкосмяване с Мощно охлаждане.

DAEJU AROMA GRAND доставя топлинна енергия на космения фоликул и тя селективно се абсорбира от меланина в космения фоликул.
 • По този начин се достига до разрушаване на меланина. диодният лазер се състои от високомощен лазерен диод, излъчващ 808nm лазер. По-голямата дължина на вълната позволява дълбоко проникване в кожата и е подходяща за всички типове кожа.
 • Лазерните и базираните на светлина модалности унищожават космените фоликули чрез селективна фототермолиза (SP), когато червените и близките инфрачервени дължини на вълните проникват дълбоко в дермата и се абсорбират селективно от меланина, топлинното увреждане е ограничено до космените фоликули.
 • AROMA GRAND се възползва от микроканала LD (лазерен диод) за високоефективен метод на охлаждане. Използване на FAC технология за постигане на 99% ефективност на пренос на енергия. Лек и удобен за употреба размер на накрайника.

DAEJU NOABLE LASER

Acne Treatment and Skin Renewal

Какво представлява всъщност DAEJU NOABLE LASER

 • NOABLE LASER е лазерна система, предназначена да се насочи към акнето в основата на свързаните с него проблеми.
 • Може да се използва ефективно за лечение на акне и мазна кожа, подобряване на кожата от белези от акне и подмладяване на тена чрез увеличаване на производството на колаген.

Как работи ?

 • Дължина на вълната от 1450 nm на NOABLE LASER действа като ефективно се насочва към мастните жлези, които причиняват акне, като същевременно стимулира производството на колаген.
 • Това променя функционалността на мастните жлези, като ги уврежда и ги спира от свръхпроизводство на себум.

Какво е DCD?

 • DCD (Устройство за директно охлаждане) е устройство за охлаждане на кожата, което предпазва повърхността на кожата от топлината, която може да възникне поради лазерната енергия по време на лечението.
acne treatment with Noable Laser

DAEJU PENTAGON G SLIM

Hemorrhoid, Condyloma, Spots, Lentigines, Corn

Какво всъщност представляваPENTAGON G SLIM ?

PENTAGON G SLIM, CO2 хирургическият лазер (стъклена тръба), прави лъча разделен на единици с микроразмер и оставя нормални тъкани сред лъчите, за да намали директните увреждания на кожата, за да съкрати времето на престой и да позволи на кожата да се излекува по-бързо.

Използва се за лечение на Хемероиди, Кондиломи, Петна, Лунички.

 • Режим на продължителност на вълната.
 • Обикновено се използва при разрез за по-точна операция.


 • УЛТРА ИМПУЛСЕН РЕЖИМ
 • Лазерният лъч с висока пикова мощност от 30 W се разделя на много къса дължина на импулса и време в този режим, като по този начин лазерният лъч може да бъде приложен към областта на третиране в точен набор. Този режим е подходящ за лечение на петна, кокоши трън.

PENTAGON GRAND

Skin Rejuvenation Scars Hemorrhoid & Condyloma Spots & Corn

Какво всъщност представлява PENTAGON GRAND ?

PENTAGON GRAND CO2 е фракционен лазер (RF Tube) според вида на скенера, прави лъча разделен на единици с микроразмер и оставя нормални тъкани сред лъчите, за да намали директните увреждания на кожата, да съкрати времето за престой и да позволи на кожата да се излекува по-бързо . PENTAGON GRAND е много ефективен за подобряване на пори, белези, дълбоки бръчки и подмладяване като лазерно отстраняване на лющене.

 • Чрез предизвикване на лечебен отговор на дермата, фибробластите се стимулират, произвеждайки вещества като колаген. По този начин се цели подобряването на процеса на стареене чрез облекчаване и излекуване на белези, реформиране на порите и намаляване на бръчките.
 • PENTAGON GRAND, се възползва от използването на традиционния метод с непрекъснато контролиране на вълната. По този начин, с метода за контрол Ultra Pulse, има по-малко болка и почти никакво прекъсване с бързо възстановяване чрез безопасна и сложна мощност.

Използва се за лечение на Големи пори, бръчки, Белези от акне, Хемороиди, Кондиломи, петна, лунички, кокоши трън.

 • Фракционен лазерен режим
 • Този режим е ултра фракционна лазерна система, използвана при лечение за подмладяване на кожата, белези и т.н.


 • Режим на продължителност на вълната.
 • Обикновено се използва при разрез за по-точна операция.


 • УЛТРА ИМПУЛСЕН РЕЖИМ
 • Лазерният лъч с висока пикова мощност от 30 W се разделя на много къса дължина на импулса и време в този режим, като по този начин лазерният лъч може да бъде приложен към областта на третиране в точен набор. Този режим е подходящ за лечение на петна, кокоши трън.

DAEJU HIPRO-V

High Intensity Focused Ultrasonic System
One Hand Piece(Depthe adjustable)
For face Lifting & Tightening & Body contouring

Какво всъщност представлява HIPRO-V ?

HIPRO-V - Само с една ръчна част без допълнителните касети или пълнители. HIPRO-V доставя HIFU енергия до SMAS слоя, който се намира между подкожните тъкани и мускулите, или дълбоката кожа, или мастните слоеве в тялото. И след това прави 0,7 ~ 1,0 mm размер на зоната на TCP (термични коагулационни точки), което прави SMAS свиване или премахва мазнините без операция или увреждане на повърхността на кожата.

 • Медицинско устройство, одобрено от ANVISA
 • Ръкохватка без касета или пълнител
 • HIFU енергията може да стимулира колагена да бъде ремоделиран за стягане на кожата.
 • Компактен и преносим размер

  Предимства:

 1. Дерматологичен лифтинг, стягане и отслабване на тялото
 2. Най-кратко време за лечение
 3. Разумна цена на консумативите
 4. По-малко болка от други HIFU устройства

 • HIFU системата се използва за извършване на термична коагулация към SMAS слой или дълбока дерма като неинвазивно лечение за повдигане и стягане на кожата.
 • Сега системата HIFU е разработена в областта на тялото за отслабване.

DAEJU HIPRO / HIPRO-S

High Intensity Focused Ultrasonic System

Какво всъщност представлява HIPRO / HIPRO-S ?

HIPRO-S - Лечение с HIPRO / HIPRO-S за повдигане и стягане.

HIPRO / HIPRO-S доставя HIFU енергия до SMAS слой (който се намира между подкожните тъкани и мускулите) и създава TCP (Точки на топлинна коагулация) зона, без да уврежда повърхността на кожата чрез 4,5 mm патрон, също и чрез използване на 3,0 mm и 1,5 mm патрони, HIFU енергията може да стимулира колагена да бъде ремоделиран за стягане на кожата.

 • Пет вида патрони 1,5 мм, 3,0 мм, 4,5 мм, 8,0 мм (по избор) и 13,0 мм (по избор)
 • HIFU енергията може да стимулира колагена да бъде ремоделиран за стягане на кожата.


  Предимства:

 • Бръчки на челото
 • Назолабиална гънка
 • Бръчки около очите
 • Бръчка на врата

  Предимства:

 • Корем
 • Ръце
 • Бедра
 • Бръчка на врата
Силата на HIPRO / HIPRO-S
 1. CE & SFDA & KFDA одобрение като повдигане за вежди
 2. Пет вида патрони 1,5 мм, 3,0 мм, 4,5 мм, 8,0 мм (по избор) и 13,0 мм (по избор)
 3. Най-кратко време за лечение при непрекъснат режим
 4. Разумна цена на консумативите
 5. По-малко болка от други HIFU устройства
 6. HIFU системата се използва за извършване на термична коагулация към SMAS слой или дълбока дерма като неинвазивно лечение за повдигане и стягане на кожата.
 7. Сега системата HIFU е разработена в областта на тялото за отслабване.
 8. HIPRO / HIPRO-S може да направи термична коагулация на слой мазнини и да помогне за намаляване на мазнините, като използва принципа на HIFU.
 9. Направете над 55 ℃ TCP зона на SMAS слой чрез доставяне на HIFU енергия.
 10. Чрез процеса на зарастване на рани в TCP зоната на SMAS, повърхността на мускулната контракция, възстановяването на колаген и еластин се стимулират от 1,5 mm и 3,0 mm патрон.
 11. Повдигането и стягането на кожата се осъществява чрез процеса на регенерация на колаген в дермата и свиването на SMAS слоя.

DAEJU HIPRO-L

Ultrasound Local Dynamic Micro-Massage

Какво всъщност представлява HIPRO-L ?

HIPRO-L е HIPRO-L е комбинирано устройство за лечение Ултразвукови вълни с двойна честота Ръка за лице (3/10 [MHz]) и Ръка за тяло (1/3 [MHz])

 • HIPRO-L са ултразвукови вълни с двойна честота, които смесват различни честоти до 10 [MHz], за да бъдат последователно излъчвани с вълни от 1 [MHz] и 3 [MHz], както и вълни от 3 [MHz] и 10 [MHz]. Тези последователни честоти генерират кавитация за стимулиране на тъканите на тялото и лицето и повишен кръвен поток, за да изпълнят съвременните естетични приложения за подмладяване на кожата.

DAEJU TINEA

Non-invasive Dual Wavelength Laser

Какво всъщност представлява TINEA ?

TINEA е Неинвазивен лазер с двойна дължина на вълната.

Предимства:

 • Лазерна терапия с двойна дължина на вълната
 • Нетермично лазерно лечение
 • Метод на ниско ниво на лазерна терапия Без болка, без вреда


  Какво е LLLT?

  Лазерната терапия с ниско ниво (LLLT) е лечение, което насърчава регенерацията на тъканите, намалява възпалението и облекчава болката чрез прилагане на лазерна светлина с ниска мощност, обикновено в диапазона от 1mW до 500mW, към лезията.

 • 405 [nm] Дължина на вълната: Премахване на онихомикроза чрез убиване на гъбички
 • 635 [nm] Дължина на вълната: Активиране на клетъчната регенерация на кръвообращението и имунитет за разслояване на микроба