Soprano Titanium – най-добрата SHR лазерна епилация на пазара днес. Да се отървете от нежеланото окосмяване е постоянен проблем на милиони хора по света. SHR методът за премахване на косми на Alma използва патентована технология, за да предложи лесно и еднократно решение за наистина ефективно премахване на космите.

Soprano Titanium може да се нарече революционен метод за обезкосмяване с лазер. Той използва иновативна лазерна технология, която позволява да се избегне директен контакт с кожата. Той е ефективен върху широк диапазон от цветове и тонове кожа. Разполага с Quattro 3D апликатор. Това е уникален и ефективен нов апликатор, благодарение на който успява да обхване по-голямо място от зоната за епилиране по време на процедура по лазерна епилация.

Soprano Titanium използва предимствата на три комбинирани дължини на вълната, което от своя страна дава по-добре изживяване на пациента по време на процедурата. Kомбинира без аналог предимствата на диодната, александритната и ND YAG технологиите в лазерните системи. Интегрирани в един единствен апликатор, трите дължини на вълната 755nm, 810nm и 1064nm, гарантират успешни резултати, дори и при светли и тънки косми, което затруднява повечето лазери на пазара.

8D Vertical inner Ball Roller

type endosphere

ИЗВАЙВА ТЯЛОТО

Без хирургия и неинвазивно Сферично ролковата терапия спомага за склулптурирането на тялото. Моделира зоните, които са устоичиви на спорт и диети и генетично складират повече подкожни мазнини. Обикновено това са паласки, корем, бричове, бедра, ръце, колена и/или дупе. За щастие компресивната микровибрация повлиява липолизата във всяка една от тези зони и за по-малко от 60 минути може да се трерира цялото тяло. А с курс от процедури можете да имате извивките, за които винаги сте мечтали.

ЦЯЛОСТНА АНТИ ЕЙДЖ ГРИЖА

Сферично ролковата терапия работи на всички слоеве на кожата от епидермиса до лицевите мускули. Подобрявайки лимфотока и кръвообръщението в зоната, процедурата е идеална за дренаж и детоксикация, подхранва тъканите в дълбочина, стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Също така балансира мускулния тонус, мускули в зоната на очите и челото се реласкират и бръчките се заглаждат. Тези в зоната на скулите се активират и увеличават обема си, лицето се лифтира, назолабиалната бръчка намалява.

EmSlim Nova

MUSCLE STIMULATOR

EMslim е високоинтензивен мускулен стимулатор от последно поколение. Електромагнитната мускулна стимулация (EMS) представлява предизвикване на мускулна контракция чрез електромагнитни импулси.

EMslim е авангардна технология за неоперативно контуриране на тялото при което едновременно ГОРИ МАЗНИНИ И ИЗГРАЖДА МУСКУЛИ!

EMslim работи с медицинската технология HI-EMT™ (High-Intensity Electromagnetic Muscle Training). HI-EMT™ използва фокусирано електромагнитно поле с безопасно ниво на интензивност. Електромагнитното поле преминава неинвазивно през тялото, взаимодействайки с моторните неврони, за да предизвика контракции, резултат от което са укрепване и растеж на мускулите. HI-EMT ™ е напълно безопасен метод, прилаган в различни сфери на медицината – урология, гинекология, естетична медицина. RF предизвиква контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това – кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген. Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.