МЕЗОТЕРАПИЯ

Regenovue Aqua Shine е нов и революционен продукт за мезотерапия, който ще помогне на кожата на пациента да се възстанови, хидратира и цялостно подмлади. Перфектното решение за пациенти с проблеми със суха и изморена кожа, която се нуждае от подхранване.

За продуктите научете тук

Regenovue PN е единственият подобен препарат на пазара, който е с комбинация от хиалуронова киселина и полинуклеотиди, което осигурява дълготраен и незабавен ефект на подобряване качеството на кожата.

За продуктите научете тук

Хиалуроновата киселина на DEMEI, която е под формата на прозрачен гел, овлажнява кожата и повишава еластичността и напрежението. Подобрява регенерацията на фибробластите, хидратира кожата, подобрява еластичността и плътността на кожата и има избелващ ефект.

За продуктите научете тук

Мезотерапията е една от най-популярните естетични процедури. Преди прилагане на процеса по мезотерапия се проверяват нуждите, възрастта и здравословното състояние на лицето, на базата на което се подготвят подходящите вещества като аминокиселини, ензими, хормони, минерали, витамини, антиоксиданти и хиалуронова киселина. Тези приготвени субстанции се нанасят върху кожата, където е необходимо в процеса на мезотерапия. Тези вещества, които се прилагат върху кожната тъкан, стимулират структурите, наречени колаген и еластин, които поддържат кожата жива и стегната. Тези стимулирани структури ускоряват кръвообращението в апликираната зона и осигуряват регулиране на имунния отговор и циркулацията в лимфната система. Всички тези неща заедно осигуряват обновяване на кожата. Подкожната тъкан се възстановява и по този начин отпуснатите тъкани възвръщат старата си стегнатост и се осигурява подмладяване. Резултатите и успеваемостта варират в зависимост от фактори като броя на сесиите, правилното съотношение на инжектираните вещества и самия човек.