Play Video

Естее Фарма България е официален вносител на медицински продукти и техника. В своите приоритети ние поставяме високото качеството, оригиналност и класа на продуктите, които предлагаме на българския потребител.

За това създадохме стабилни бизнес отношения с няколко световни бранда, и така Естее Фарма България стана официален вносител и представител на следните продукти в България: 

 Revanesse® е световен лидер в сферата на хуалуроновите филъри, произведени в Канада. Revanesse® притежава революционна формула омрежена хиалуронова киселина, която осигурява дулготрайни и естествени резултати. Revanesse® няма остатъчен протеин в своя състав, което означава,  че не може да възникнат никакви алергични реакция в организма. Тоест от качеството на продукта зависи дали бихте имали последващи проблеми с кожата и визията си, и не на последно място със здравето си. 

 

HYAL SYSTEM – висококачествени дермални филъри от Италия. Единствените филъри с колагеностимулиращ агент и два вида хиалуронова киселина.

Филъри RE:ON – корейски филъри с хиалуронова киселина. Без остатъчен протеин.

Тук ще намерите информация, за да направите най-добрият избор за себе си.

Ние гарантираме, че нашите продукти са от НАЙ-ВИСОК клас КАЧЕСТВО, създадени с грижа за здравето, като в същото време дават УСТОЙЧИВ резултат за дълго.

Поемете контрола на времето в свои ръце с продуктите на Естее Фарма България.

Защо да изберем Revanesse?

Не всички филъри са направени по един и същи начин. В основата на всеки качествен продукт е молекулата. В Revanesse е използвана технологията Thixofix® , при която молекулите хиалуроновата киселина се доближават до нашите естествени молекули XK, които произвеждаме в тялото си. В създаването на гела, чрез технологията Thixofix® , също е избегнато съдържанието на остатъчен протеин (свободен радикал, който причинява силна  възпалителна реакция, при контакт с кожната тъкан), което гарантира, че пациентът няма как да получи ранни или късни алергични реакции.

Филъри, които се предлагат в стъклена спринцовка BD Hylok™ – стабилна система за съхранение и поставяне при инжектиране. Най-доброто съчетание на качество и надеждност.

КАКВО НОВО?

Линията хиалуронови филъри HYAL SYSTEM се състои от продукти на базата на хиалуронова киселина (HA) за подмладяване на кожата, характеризиращи се с висока чистота, прецизно молекулно тегло и структура на гела. HA е напълно биосъвместим, неимуногенен и не токсичен. ИНОВАЦИЯ 

HYAL-SYSTEM ACP е медицинско изделие от клас III (0373) и се произвежда с помощта на Auto-Crosslinked Полимерна (ACP) технология. Това генерира HA фракция с ниско молекулно тегло (200 kDa), която е бавно освободен и поради това има удължено действие. Благодарение на продължителното си пребиваване на мястото на приложение, то бавно освобождава HA, която благодарение на естествените си хидратиращи свойства подобрява и поддържа еластичността на кожата и еластичност за по-дълъг период от време в сравнение с линейните препарати на базата на НА. HA в HYAL SYSTEM ACP е най-подходящ за коригиране на фини до средни линии и бръчки

Ботулинов токсин

Инжектирането на ботулинов токсин е популярна процедура за третиране и на бръчки, видимите ефекти от стареенето включително бръчки тип: „пачи крак“, трапчинки, бръчки по челото, назолабиални гънки, както и отпусната кожа около шията.

Вижте повече в секция “Продукти”

 

Pink Intimate System

Рядко се говори за местата по тялото с деликатна кожна повърхност.
Запознайте се с ново поколение продукти за грижа за интимната зона на нашето тяло... или за онези кътчета по тялото,
за които трябва да се грижим с внимание, за да се чувстваме комфортно.

Разберете още в секция "Продукти"

Мнения на наши клиенти

"На 35 години съм. Супер възраст според мен. Именно сега е време да започна обаче да полагам още повече грижи за кожата си. Затова си направих процедурата за дълбока хидратация на лице с Revanesse. Резултатът: Божествена кожа!"
"Revanesse за мен е качество на живот.
Инвестирам в своето здраве, защото вярвам, че разумната цена означава качество и класа! "
ирина
Ирина Флорин
Българска певица
.."Забелязахте ли, че кожата ми е по-сияйна? Именно това е резултатът от процедурата ми с Revanesse Pure.
Осигурих си свежа и подхранена кожа"
Велина Узунова
Модел
"Процедурата даде еластичност на кожата ми. И най-важното не промени нищо по визията ми!"...
"Нямам никакви корекции по себе си. Единственото, на което се доверих са продуктите на Revanesse,
като си направих дълбока хидратация на лице.
Това са продукти на световно ниво. За мен качеството е от голямо значние. "
Ева Веселинова
ТВ репортер в предаването "На Кафе"
" Да носиш корона с титла "Мисис България" не е лесна задача. Това означава винаги да си в топ форма и да поддържаш външния си вид, като си осигуряваш спокойствие и качество всеки ден.
Не се считам за голяма красавица, но за мен здравето е на първо място.
Доверих се само на Revanesse, с които подчертах естествената си красота."
Марияна Маринова
Мисис България 2007
"Щом става въпрос за лицето ми, смятам че предварителната
осведоменост относно избора на филъри е от основно значение!
За процедурата - Дълбока хидратация на лице използвах висок клас канадски филъри, а именно Revanesse."
Цветелина Петрова
нежната половинка нa Криско

Естее Фарма България е единствен и ексклузивен вносител и дистрибутор

на филъри Revanesse, HYAL SYSTEM и филъри RE:ON за България